tiistai 25. joulukuuta 2012

Eläimellistä menoa


Lauantain käyntikohteena oli San Diegon eläintarha. Sinne meidät kuljetti bussi numero 7, pysäkille oli hotellilta matkaa parisataa metriä ja ajomatka kesti alle 15 minuuttia. Tarha sijaitsee Balboa Parkissa, joka on varsinainen monitoimialue ulkoilun, harrastusten ja kulttuurin saralla.
Eläintarha itsessään on jo melkoinen alueeltaan ja korkeuseroakin löytyy, joten siellä kulkee pari bussilinjaa. Kaksikerroksisella saa jonkinmoisen yleistuntuman alueeseen ja hop-on hop-off busseilla voi siirtyä alueelta toiselle. Lisäksi on köysirata, jolla myös pääsee kätevästi alueen puolelta toiselle. Eläinlajien kirjo on runsas, suosituin ruuhkasta päätellen oli panda. Niistä eräs ottikin yleisönsä tekemällä kuperkeikkoja katsojien riemuksi.

Balboa park
Balboa 2
Köysirata
Näkymää alas
Kaverukset
Tarkkailija
Serkku
Esiintyjä
Rento ote
Sunnuntain siirtymä Redondo Beachille joulun viettoon starttasi käynnillä Sea Worldissä, joka sijaitsee San Diegon pohjoisosassa. Tämä puisto tarjoaa koko perheelle jotain, on erilaisia eläimiä ja niiden esityksiä sekä muutama huvipuistolaite. Me testasimme niistä tukkijoen ja vuoristoradan. Pitkästä aikaa tuli kokeiltua tuollaisia härveleitä ja kyllä niissä jotain hohtoa on. Esityksistä kävimme katsomassa delfiinit, miekkavalaat ja lemmikit, joita olikin runsaasti: koiria, kissoja, minipossuja, ankkoja ja pari strutsiakin siellä piipahti. Suurta huvia puistossa on, kun delfiinit ja valaat roiskivat vettä yleisön päälle. Eturiveillä jotkut olivat varautuneet asiaan sadeviitoin.
Aikaa molemmissa paikoissa saa helposti kulumaan useamman tunnin, joten samoille päiville ei kannata paljon muuta ohjelmaa suunnitella.

Tukkijoki
Vuoristorata
Lentävät delfiinit
Pallopäävalaat
Miekkavalaat 


Vettä...
...rois-...
...kuu !
Sika-agilitya
Frisbee-koira
Katso, kenguru loikkaa
Lunta tulvillaan

2 kommenttia:

  1. Jouluaatto on vaihtunut Joulupäiväksi ja nyt Harryn kanssa ajan kanssa ehdimme "osallistua" tripillenne ja mukavaa luettavaa kerrassaan !
    Oikein turvallista kotimatkaa ja tervetuloa talviseen kotomaahan.

    t: L&H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulupäivään ollaan täälläkin jo herätty ja paikalliseen tapaan tänään vasta onkin tarkoitus Joulua juhlistaa. Jos ei muuten niin ainakin syömällä pitkään ja hartaasti...
      Huomenna alkaa sitten se kotimatka, saas nähdä miten mahdutaan LAX:n kentällä muiden sekaan !

      Poista