keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Highway 101


450:n kilometrin etappi Venturasta Montereyhin taittui mukavasti yhden pysähdyksen taktiikalla. Startti oli yhdeksän aikaan aamulla, visanvingutustauko sekä lounas puoliltapäivin Pismo Beachilla ja saapumisaika perillä kello neljä iltapäivällä. Reitti kulki koko matkan (kuvasta poiketen) tie 101 pitkin Salinasiin saakka ja loppumatka 68:a.


Vaihtoehtoinen reitti, tie 1, ei olisi varmaankaan vienyt perille valoisan aikaan ja sitä paitsi Kalifornian tieinfosivuston sunnuntai-iltaisen raportin mukaan osa tiestä oli suljettu Big Surin kohdalla huonojen olosuhteiden vuoksi. Sade oli aiheuttanut jonkinasteisen mutavyöryn.

Selkenevää...
...ei sittenkään...
...no vihdoinkin!
Tiet 101 ja 1 olivat alkumatkan yhtä ja samaa rannikkotietä, mutta niiden erottua 101 suuntasi sisämaahan ja maasto muuttui korkeuseroltaan vaihtelevammaksi. Alueella oli monia hevostiloja, karjalaitumia, viini- ja muita viljelmiä. Kuvavalikoima jäi valitettavasti vähän heikoksi kameran akunlatauksen unohtumisen vuoksi... FM-kanavien kuuluvuus vaihteli jatkuvasti, joten autoradiosta kannatti valita AM-kanava. 1200AM KYAA soittikin mukavaa ja leppoisaa matkamusaa.






2 kommenttia:

  1. hyvää joulua ja hyvää syntymäpäivää!

    t. kummipään porukat!

    VastaaPoista