tiistai 4. joulukuuta 2012

Ventura

LA:sta ja Pomonasta suuntasimme kohti Santa Monicaa ja koska sunnuntaina liikenne valtaväylillä oli sujuvaa, hurautimme siirtymän valtatie 10 pitkin. Nyt olimme legendaarisella rantatie ykkösellä ja  sää oli vaihteeksi poutainen, asteita 15 paikkeilla ja jopa aurinkokin paistoi, kun saavuimme perille Venturan rantakaupunkiin kello kahden aikaan.


Sisäänkirjautuminen Vagabond Inniin alkoi vasta kolmelta, joten kävimme tankkaamassa auton. Tankkiin valui 10 gallonaa ja se kustansi 38 $, litrahinnan ollessa siis noin 0,80 euroa/litra. Sitten ajoimme takaisin motellin parkkiin, nappasimme kameran autosta ja kävelimme Ventura Pierille kuvaamaan tietysti jo pilvisessä säässä! Tuuli oli sen verran reipasta ja aallokko korkea, että surffaajiakin oli paikalla kymmenittäin.


Huomaa kaksi öljynporauslauttaa taustalla.


Sade alkoi jälleen illalla ja vaikuttikin nyt kastelevammalta kuin tähänastiset tihutukset, joten päätimme jäädä illanviettoon huoneeseen ja levätä oikein kunnolla. Hyvä päätös, sillä yöllä nukuttiin jopa 6-7 tuntia ja poutasäässä käveltiin idyllisen historiallisen keskustan dineriin nauttimaan aamiaista ja omavalintaista jukebox-musiikkia, 2 biisiä/25 cent.



Elokuvateatteri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti