keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu biitsillä





Otsikon perusteella mieleen syntyy ehkä kuva kuumasta, palmujen reunastamasta hiekkarannasta, jonka on valloittanut uima-asuihin ja tonttulakkeihin sonnustautunut juhlakansa laseissaan virkistävät cocktailit pilleineen ja varjoineen...
Valitettavasti joulukuinen Kalifornian sää Redondo Beachilla ei ainakaan tänä vuonna antanut aihetta kaivaa esiin edes shortseja, niitä ei tosin ollut mukanakaan, uimapuvut kyllä varmuuden vuoksi. Sen sijaan jouluaatto alkoi vesisateisena ja aurinko pilkahteli pilvien raosta vasta iltapäivällä. Joulupäiväkin oli pilvinen, poutainen ja tuuleton sentään, lämpötila pysytteli valoisaan aikaan 15 asteen tuntumassa.

Auringonlaskun tapainen jossain 1-tiellä




Joulupukki merihädässä ?

Meksikolaista lounasta syötiin ulkoilun jälkeen ja aattoilta sujuikin sitten blogin päivittämisen ja dvd-elokuvan merkeissä. Aatto täällä ei ole vielä kummoinenkaan juhlapäivä, vasta joulupäivänä liikennekin rauhoittui selvästi ostoskeskuksien ollessa suljettuina.
Meidän joulupäiväinen juhla-ateriamme nautittiin Long Beachin puolella Queen Mary - laivan suositulla Suuren Salongin Samppanja-brunssilla. Paikan pukukoodina oli casual eli suhteellisen vapaa, joten se passasi hyvin meidän farkku-lookimme. Pöytävaraus hoitui jälleen hotellin respan avulla, mutta varauksia ravintoloihin USA:ssa (ja muuallakin) voi helposti tehdä itsekin (online) OpenTable-sivujen kautta.

Herkkua oli siinä monenlaista...





Ruoansulatukseksi kävi Quentin Tarantinon ensi-illassa ollut viihdyttävä mutta verinen Django Unchained. Joulupäivä tuntui olevan erittäin suosittu elokuvapäivä, sillä porukkaa 18 salin teatterissa oli todella paljon.
San Diegossa tsekattiin sanalla sanoen surkea Killing them softly eli kaiken kaikkiaan 4 elokuvakäyntiä mahtui tähän reissuun. Television katselu ei oikein innosta jatkuvien mainoskatkojen vuoksi ja samoja vanhoja filmejä ja sarjojen uusintoja täällä pyörii kuin Suomessakin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti